Hoppa till huvudinnehåll

Grinda Wärdshus

0
Image002
Restaurang
Café
Gästhamn
Hotell
Restaurang

De vackra hotellrumen ligger precis bakom Wärdshuset med bara några meters promenad till restaurangen, baren och frukostmatsalen.

Restaurangen serverar förstklassig mat med förstklassig service, och finns bland annat i  restaurangguiden ”White Guide”.

Gästhamnen ligger i Hemviken på Grindas nordvästliga sida och rymmer cirka 100 båtar. Här finns hamnvärdar som hjälper dig till rätta. Som gäst har du tillgång till el, dusch, toalett och sop- och septitank-tömning.

Utforska platsen

Framfickan
Restaurang

På klipporna nere vid vattenbrynet ligger Wärdshusets bakficka, Framfickan.
Här kan du slå dig ned på det väl tilltagna bryggdäcket och njuta av en god lunch i den ljumma brisen eller en middag medan du ser solen gå ned i havet. Maten håller samma höga standard som på Restaurangen, men är av lite enklare snitt vilket återspeglas i prislistan. Framfickan har fullständiga rättigheter.

Grinda Wärdshus gästhamn
Gästhamn

Gästhamnen ligger i Hemviken på Grindas nord-västliga sida, bara tio simtag bort från Restaurang Framfickan och rymmer cirka 100 båtar. Här finns våra hamnvärdar som hjälper dig till rätta. Som gäst har du tillgång till el, dusch, toalett och sop- och septitank-tömning.

Grinda Wärdshus hotell
Hotell

Intill Grinda Wärdshus finns fyra hotellbyggnader med 28 dubbelrum och två sviter. Naturnära läge med all komfort du behöver. Alla rum har egen dusch och toalett.

Grinda Wärdshus restaurang
Restaurang

Restaurangen serverar förstklassig mat med förstklassig service och har flera gånger belönats med titeln Skärgårdens bästa krog.

Restaurangens ledstjärna är att mat inte behöver krånglas till för att vara god.